FACEBOOK CSATLAKOZÁS SZABÁLYAI:
Érvényes a Facebook csoportjainkra és a chat csoportokra egyaránt:
- A csoporthoz csatlakozás: csak akkor tudunk csatlakoztatni a csoporthoz, ha mind a három belépő kérdésre válaszolsz, melyek közül az egyik a csoport szabályzatának elfogadására vonatkozik.
- Az Életfa chat csoportjaihoz új tagot csak adminisztrátor adhat hozzá.
- Fantázianévvel nem tudunk felvenni a csoportba. A csatlakozás csak valós névvel lehetséges.
- Az Életfa Csoportokban bármi közérdekű, személyes érintettségű infó megosztható, ami közvetve vagy közvetlenül érinti a gyerekeink ill. a családjaink ügyét. Kérjük csak olyan tartalmat osszatok meg, mely alapvető emberi jogokat, személyiségi jogokat és egyéb jogszabályokat nem sért.
- Az Életfa Csoport Egyesület politikailag semleges csoport. Nem támogat semmilyen formában pártot és nem fogad semmilyen formában támogatást politikai párttól, politikai szervezettől. Kérjük, politikai tartalmú szöveget ne posztoljatok. A politikai posztok automatikusan törlésre kerülnek.
- A csoportban, a chat csoportokban elhangzottakat bizalmas információként kezeljük! A tagok személyes bejegyzéseit, fotóit, a csoportban elhangzott információkat előzetes engedély nélkül felhasználni, kimásolni, továbbküldeni tilos. Ennek a szabálynak a megsértése azonnali kizárást von maga után minden Életfás csoportból!
- A kifejezetten üzletszerzésre épülő termék , szolgáltatás reklámozása, bujtatott reklámozása ebben a csoportban nem engedélyezett. Természetesen fejlesztő játékot, fejlesztő eszközt, bútort meghirdethettek a csoportban és az ingyen felajánlásoknak sincs semmi akadálya. Adománygyűjtéssel, támogatással kapcsolatos információ megosztás ügyében keresd az adminokat.