ÖMBÖLI ÁGI

Az Életfa egyik alapítója vagyok. Nagyon fontosak számomra a közösségi élmények, az egész család egészsége, jólét érzése. Az Életfa Egyesületen belül sok időt töltök szervezéssel, pályázatok készítésével, a feladatok összefogásával, terveink kidolgozásával és a rengeteg segítő ötlet, és ember koordinálásával. Mindemellett igyekszem a saját családom támogatásával együtt az Életfa csoport tagjainak összetartozását is erősíteni, valódi élmények lehetőségét biztosítani. Valóban összetartó baráti közösséget kovácsolunk a csapat tagjaival együtt.

+36 30 550 2711

JAKAB LINDA

Két gyermek anyukája, az Életfa egyik alapító tagja vagyok. Kacifántos fiam révén kezdtük el a közösség építést, valamint szülők részére a segítség nyújtást. Gyermekeink életútját egyengető aktív csapatot álmodtunk meg a kezdetben, és ezt váltjuk valóra! Sérült gyermeket nevelő szülőként felelősségemnek érzem az ő érdekeiket képviselni.

+36 70 570 7887

BUBÓ

Az Életfa kreatív anyukája vagyok. Bár különleges személyes érintettséggel nem rendelkezem, az Életfa az életem szerves része lett, mert egyrészt nagy szükségét látom annak, hogy ezek a tündéri gyerekek és családjaik több segítséget és boldogságot kapjanak, másrészt én is sokat tanulok és kapok minden egyes tagtól. Minden kölcsönösen jó, így lesz ez egy vidám, boldog és összetartó csapat.

MÉSZÁROS-TÓTH MELINDA

Az Életfa egyik alapítója vagyok. Boti a kis kacifántosom által sok szuper és jó fej családdal sikerült találkoznom, akikkel játszi könnyedséggel túljutunk a nehézségeken, és megőrizzük lelkesedésünket, vidámságunkat, fiatalságunkat, mert mindig van minek örülni, mindig vannak kis apró dolgok, amiket érdemes észrevenni és megünnepelni valami jóval. Kacagás és humor nélkül nem menne semmi, kell az életünkbe és így együtt a lehetetlen sem lehetetlen már. Sok korai fejlesztő terápián vagyunk túl, szívesen adok ötleteket az újaknak vagy akik megakadtak valahol, hogy tovalendüljenek.

+36 70 221 9773

BOLDOG-TOKAJI EMÍLIA

Az Életfa egyik alapítója vagyok. Kreatív felelősként és grafikusként is segítem az Életfánkat. Igen nehezített élethelyzetből indultunk a kisfiammal, sok terápián és kezelésen vagyunk túl, a fejlődése folyamatos, mindig addig megyünk, amíg azt nem látjuk, hogy a legjobb helyen vagyunk. Az Életfa is egy ilyen legjobb hely, gyerekeknek és szülőknek egyaránt. A korai fejlesztési lehetőségekben tudok tanáccsal szolgálni a keresgélő szülők számára. A lényeg, hogy sosem vagy egyedül, valahol, valaki mindig megsegít, például mi is azon vagyunk!

+36 20 434 9793

HÁROSI BRIGITTA

Az Életfa egyik alapítója vagyok. Szívesen adok ötleteket több megvilágításban, amelyet tapasztalataitok szerint alkalmazhattok. Mindig felhívom a figyelmet a pro-kontrákra, hiszen egyik terápia sem fekete vagy fehér. Célom, hogy a hozzám forduló család számára új nézőpontokat adjak a döntéshozatalhoz, hogy a legeslegszebb és legteljesebb életet élhesse az adott diagnózis mellett. Háromgyermekes, köztük egy mozgássérült tini lány anyukájaként trénerként tevékenykedek, és az ABR terápia magyarországi jelenlétét szervezem. A legfontosabb, hogy megértsük a gyermekünket és a leghatékonyabban érjük el az ő javulását. Ehhez újra kell gondolnunk bizonyos részterületeket.

+36 30 864 5988
http://fascia-terapia.hu/

KOVÁCS-MEZEY ZITA

14 éve ismerkedem az autizmus világával, kalandos utazás, amely nem csak az Asperger szindrómában érintett gyermekem világához visz közelebb, hanem önmagamhoz is. Szeretnék támogatást adni olyan szülőknek,akik az út elején járnak vagy ha egyszerűen sorstárs szülői meghallgatásra vágysz vagy közös gondolkodásra, örömmel támogatlak!

+36 30 480 8566

CSERNA GÁBOR BALÁZSNÉ, EDIT

Mikroelemző közgazdászként végeztem eredetileg, azóta a legnagyobb gyermekünkről 7 évesen kiderült, hogy magasan funkcionáló autista, így elvégeztem a gyógypedagógiai asszisztens OKJ-s képzést is, továbbá a Kulcsár-féle komplex mozgásterápia tanfolyamot. Mégis, azt gondolom, legnagyobb szüksége segítségre a szülőnek van, mert a leghatékonyabb fejlesztés természetesen simul bele a mindennapokba - és ebben a szülő van a gyermek mellett. A gyermeknek pedig legnagyobb szüksége a kompetenciaélményre van. Ezekben nagyon szívesen segítek, amikor és ahogy csak tudok. Hiszem, hogy Isten mindannyiunkat okkal teremtett meg erre a világra, és mindannyian fontosak vagyunk Neki és egymásnak is. Hobbiként szeretek olvasni, énekelni, túrázni, görkorcsolyázni, lovakkal foglalkozni.

+36 30 841 4231

KOVÁCS ERIKA

Az Életfa egyik alapítója vagyok. Két csodálatos gyermekem van, az egyikük autizmusban kacifántosabb, a másikuk csak enyhén a tinédzser kor közepén. Az autizmus területén sokat tudok segíteni, gyógypedagógiai asszisztensként is dolgozok évek óta, amely irányba a gyermekeim terelgettek át engem. Szívesen segítek, ötletelek, hogy ti is a legjobb megoldást találjátok meg a gyermeketek, sőt az egész családotok számára.

+36 30 930 5553

PAP MÓNIKA

Az Életfa egyik alapítója vagyok. Aktív életet éltem, ami kissé megváltozott a kis kacifántos autim születésével. Megváltozott az életem, ám sok mindent megtanultam, sok mindenre rájöttem. Átalakult az életem, de sikerült berendeznem úgy, hogy örömteli legyen, és vidáman teljenek a napok a nehézségek mellett is. Ebben nagy mértékben segített az Életfa nekem, és szeretném ezt viszonozni és átadni más családok részére is.  

+36 30 331 6610

LUKÁCS ANDI

Az Életfa egyik alapítója vagyok. Többszörösen érintett anyuka vagyok, a látássérültség, a mozágássérültség sem lett akadály a boldogságomban. Mindenre megtalálom a megoldást, mert addig megyek, míg úgy nem érzem, hogy minden a helyén van. Céltudatosan keresem a legjobbat a gyerekeim számára, az egyik ilyen állomásom az Életfa, ahol a jót, a boldogságot, a sokféleséget, a szeretetet megtalálom.

+36 30 799 4919

LEGYÉL TE ITT...

Az Életfa egyik aktív tagja vagyok...